Вижте как реагира кипърската участничка в Евровизия на българската песен

Певицата Елена Цагрину, която ще представи Кипър на Евровизия 2021, изгледа за първи път видеото на българската песен за конкурса “Growing Up is Getting Old” по време на гостуването си в София. Реакцията на популярната кипърска певица беше уловена от камерите на БНТ.

Вижте реакцията на Елена от Кипър:

 

 

Елена не скри симпатиите си и сподели, че българската композиция в изпълнение на Виктория е една от най-емоционалните песни в тазгодишното издание на музикалната надпревара: “Тази песен може да ме разплаче. Толкова е емоционална и истинска. Харесва ми изключително много. Просто е съвършена.”

Представителката на Кипър, която ще участва с песента “El Diablo” на Евровизия 2021, гостува в София, за да запише своето резервно изпълнение за конкурса. То ще гарантира провеждането на надпреварата през месец май. В София своите изпълнения презаписаха още Виктория, Дестини от Малта, Стефания от Гърция и Наталия от Молдова, които също се довериха на българския екип.

Реакцията на Елена от Кипър не е първата, която добива популярност онлайн. Преди седмица беше публикувано видео, което събира едни от най-емоционалните реакции на “Growing Up is Getting Old”.

Евровизия 2021 ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България могат да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа.

Info: Sgnal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги. Приемам Виж още

Политика за "бисквитки"