Снимка: Thomas Lohnes / Getty Images

Имани с два концерта в България

Френската поп-соул певица Имани с корени, които я свързват и с екзотичните Коморски острови, се завръща у нас с бенда си за два концерта в Пловдив и в София през юни. Имани ще гостува в Античния театър в Пловдив на 10 юни и в Зала 1 на НДК на 12 юни.

Имани бързо се превръща в любимка на публиката, като напълно разпродава концертите си по света, включително и по време двете ѝ гостувания у нас през 2017 г. Доказателство за таланта на певицата е и платиненият статус на първата ѝ колекция „The Shape of a Broken Heart“, който албумът придоби в редица европейски държави.

Парчето „You Will Never Know“ се превърна в безспорен хит и се задържа начело на чартовете дълго време, както и ремиксът на „Don“t Be So Shy“, който седмици наред стоя на върха на класациите на Австрия, Германия, Полша и дори Русия. С голям успех е и последният албум на Имани, носещ заглавието „The Wrong Kind of War“.

Певицата работи известно време като модел в Ню Йорк, но се връща към детската си мечта и започва да се занимава по-сериозно с музика през 2008 г. В авторските парчета вкарва нотка африкански ритми и така създава собствен, характерен стил. Творческият ѝ псевдоним означава „вяра“, „доверие“, „откровеност“.

На концертите си в Пловдив и София Имани ще представи, както песни от последната колекция, така и най-обичаните си и известни парчета.

Билети в мрежата на Ивентим от 1 февруари на цени от 50 до 120 лв.

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги. Приемам Виж още

Политика за "бисквитки"