Парис Хилтън с ново любовно парче

Сгодената Парис Хилтън отпразнува Свети Валентин с нова песен, озаглавена „I need you“. Парчето е откровено романтично, а изпълнителката е заложила на ретро визия и много розово.

Милионерската наследница засне и провокативна фотосесия, където позира само по цветя. Хилтън сменя няколко визии в клипа. Асоциациите с филма „Американски прелести“ са неизбежни. В него актрисата Мена Сувари също оставя съвсем малко на въображението.

Източник: Facebook / Paris Hilton

Хилтън признава, че нейно вдъхновение е била и Мерилин Монро, най-вече с изпълнението си на песента „I Want To Be Loved By You“. Целта й е била да създаде парче в стила на 50-те, в което всеки да се припознае и да свързва с различни романтични поводи.

Видеото е продуцирано от годеника на Парис – Крис Зилка. Хилтън споделя, че досега не е правила нещо подобно в професионален план. Просто сега е точният момент да възпее голямата си любов, която всички очакват скоро и да узакони.

Източник: Facebook / Paris Hilton

15Миналата година Парис Хилтън разпространи няколко нови песни, но без да ги клипира. Тя признава, че в последните пет години, в които се подвизаваше като диджей на Ибиза, е записала повече от 50 парчета. Но засега няма конкретни планове за албум, пише Billboard.

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги. Приемам Виж още

Политика за "бисквитки"