Поли Генова в конкуренция с Дара Екимова, ALMA и Мила Роберт

Една от най-обичаните български изпълнителки Поли Генова е номинирана за Жена на годината 2020. Тя е сред четирите претендентки, които се борят за отличието в категория „Музика“. Конкурсът на сп. „Grazia“ за 15-а поредна година отличава вдъхновяващи и успешни дами в различни сфери. Победителките във всяка категория по традиция се избират от публиката. Всеки, желаещ да подкрепи Поли, може да го направи още няколко дни, като гласува за нея тук.

„За мен е чест да бъда номинирана за жена на годината именно през тази изключително необичайна и странна 2020. Благодаря на семейството, екипа и феновете ми, че ме подкрепят и ме вдъхновяват да продължавам напред въпреки трудните и почти невъзможни условия, в които ние, хората на изкуството, творим. Приемам тази номинация не само като признание, но и като отговорност да давам положителен пример с музиката и проектите си и да окуражавам хората да следват мечтите си“, коментира Генова.

2020 г. беше повече от успешна за изпълнителката, която се завърна ударно на сцената след майчинство, като представи новия си албум „Твоя“ в края на юли. Той включва както вече издавани песни, така и нови парчета, включително и дуетите на Поли с Мария Илиева, Графа и други чуждестранни изпълнители.

Пилотният сингъл към албума, „How we end up“, се превърна в абсолютен хит и дори направи пробив в най-известния музикален ТВ канал в света MTV. Парчето също стана най-слушаната българска песен в родния ефир и дълго време беше на първо място в класациите на телевизиите и радиата.

Наскоро Поли направи впечатляващо участие в едно от най-популярните ТВ предавания в момента – „Маскираният певец“. В него тя влезе в образа на „Очите“, който спечели симпатиите на зрителите.

Info:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги. Приемам Виж още

Политика за "бисквитки"