Промо / Марио – Дори

Гледайте тук новия видеоклип на Марио – Дори!

Непосредствено преди обявяването на извънредното положение в страната, поради епидемичната обстановка, Марио представи втората си авторска песен „Лед“. В типично негов стил, танцувална и енергична, песента се прие с голям успех от меломаните.

С настъпилия момент на тотална изолация обаче, той си дава сметка, че няма по-важно нещо от това да си обичан, здрав и до любимия човек. Дори когато остава без професионални ангажименти, поради създалата се обстановка, това не пречупва желанието в артиста, а се вдъхновява за нови проекти и осъзнава, че единствено любовта и вярата го спасяват да съхрани себе си и да продължи смело по пътя си.

В тази нетипичната ситуация Марио провокира себе си и прави лирическо отклонение, което ни представя под формата на красива балада.

„Дори“ е заглавието на новата му песен, а в нея изпълнителят е по-истински от всякога.

Идеята развива заедно с композитора и текстописец Димитър Лефтеров, с когото работят в тандем от дебютната му песен насам. В този проект изпълнителя залага единствено на чувствата и показва, че може да докосва слушателите не само с бързи ритми, но и с по-баладични парчета, където емоцията е водеща.

Марио открехва завесата на личния си живот и с видеото, където за първи път показва своята реална половинка – неговата муза за изкуство.

Невероятни пейзажи и красиви моменти, заснети на различни локации в България, виждаме във видеото на „Дори“, което олицетворява идеята на парчето – именно любовта и различните фази през които преминава.

Info:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги. Приемам Виж още

Политика за "бисквитки"