Промо / Миро – Пепел

 

 

Миро – Пепел, това е новият сингъл на изпълнителя. Видеоклипът, който е режисиран от самия певец, направи премиера онлайн. Песента е създадена от Джесика Саранго, аранжиментът е дело на Филаделфо Кастро.

„Джесика е родена в Перу, става огромна звезда в родината си и избягва от славата в USA, защото “искам да съм свободна”. Да, номинирана е и за латино Грами… Докато кореспондирахме за “Пепел” станахме приятели… Без да сме се виждали лице в лице, споделяхме радоста от това да създаваме… и не само. Свръхпродуктивен автор, роден бунтар, Джесика казва за нас музикантите “от едно племе сме”. Когато ме помоли да запазя целостта на песента като текст и музика ми се случи нещо необикновено:
Не се наложи да адаптирам части от текста- те директно се наместиха ритмически и римово на български. Това се случва рядко. Когато не мога да заспя си пускам нейния последен албум… Всичко е него е изсвирено и изпято от нея, от раз, без съвременните средства за полиране на музиката… записвани са трак по трак чиста емоция. Дама на която съм фен, и музикант който ме вдъхновява – Джесика Саранго“ – разказва певецът пред почитателите си в социалната мрежа.

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги. Приемам Виж още

Политика за "бисквитки"