Промо / Разтърсваща балада от Дара Екимова – За теб

 

Гледайте тук новия видеоклип на Дара Екимова – За теб!

Младата звезда на БГ сцената представи чувствена балада, за която работи заедно с музиканта Преслав Атанасов – Пресли.Клипът е дело на режисьора Bashmotion.

Текстът е написан от изпълнителката само за 20 минути, а Пресли успява също светкавично да композира музиката. В записите с пиано се включва и възпитаникът на НМУ „Любомир Пипков“ Еви Младенов. За един ден екипът се събира и реализира видеото към песента „За теб“.

„Отдавна исках да напиша балада на български, в която да изразя цялата си болка от загубата на баща ми. Благодарна съм за всяка секунда, споделена с него и в същото време много ми липсва. Докато разглеждах архивните ни кадри, заснети в годините ни заедно, осъзнах колко много въпроси имам към него и колко неща искам да му кажа. Така се роди и идеята за видео-клипа. Тази песен е най-истинската, която съм писала досега. Тя е абсолютната илюстрация на сърцето ми.

Кара ме да настръхвам, да намирам смисъл да се боря. Кара ме да се смея и да плача едновременно. Песен, която ще слушам вечно. Това е музиката със смисъл! Това е изкуството. Това съм аз. Носталгична, смела, понякога тъжна, искрена и обичана. Написах тази песен със сълзи в очите си, но със спокойствие в душата си, защото той ме пази. Записах тази песен с треперещ глас, но с много любов. С много истина. Посвещавам тази песен на човека, който си тръгна, но винаги ще ме чака някъде. Посвещавам тази песен на хората, които са загубили някого, но усещат закрилата и подкрепата му. Посвещавам тази песен на хората, които имат нужда от любов и разбиране. Посвещавам тази песен на хората с разбити сърца. На хората, които ЧУВСТВАТ. Посвещавам тази песен на теб!“ – разказва Екимова.След големия успех на колаборацията й „Sagapao“, певицата спечели и Награда за дебют от 359 HIP HOP AWARDS.

 

Дими Екимов & Дара Екимова – Мой свят
Booking and media/за участия и медии: [email protected]

Instagram: dara.ekimova
https://www.instagram.com/dara.ekimova/

Музика: Slang
Текст: Slang
Аранжимент: Slang & Svetlin Kuslev
Mix & Master: Boris Pavlov – Bobo
Режисьор: Duran Duran
https://www.instagram.com/duranduranw…

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги. Приемам Виж още

Политика за "бисквитки"