Промо/ MishMash – „Да, да, да

След хитовото парче рапарът ще представи първи солов албум тази година
Познатият от ъндърграунд средите MishMash направи премиера на най-новия си сингъл. Заглавието „Да, да, да“ буквално дава положителен отговор на горещите емоции и приключения, които лятото събужда, така както никой друг сезон не може.

Видеото ни отвежда в слънчевия Балчик, а сюжетът му разказва история за дива лятна любовна история, наситена с ярки чувства.

„Музиката, която правя е най-силното средство да кажа на хората какво мисля по различните теми, които ме интересуват, да споделям преживявания и опит, да се освободя от това, което ми тежи. Просто пея за това, което ме вълнува“, споделя артистът.

Музиката и аранжиментът на „Да, да, да“ са на Иван Тишев, когото феновете познават като синеокия красавец от „Революция Z”. Tекстът е на самия MishMash, а видеото е дело на режисьора Стивън Божидаров от Objective. Ще ви впечатли и момичето, а в главната женска роля на видеото – неустоимата Роси Николова.

Изпълнителят продължава да работи по нови проекти, като до края на тази година ще зарадва почитателите с първия си солов албум.

Инфо:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги. Приемам Виж още

Политика за "бисквитки"