FolkBG

Хитов турски диджей влюбен в Ева Пармакова

Hakan Akkus открива нашето талантливо момиче в YouTube и веднага й предлага да направят песен заедно, а тракът е вече факт и се казва „Runnin’“

Историята е с главни герои певицата и финалист в петия сезон на „X Factor” Ева Пармакова и един от най-хитовите турски диджеи – Hakan Akkus. Hakan случайно попада на видео на Ева в YouTube, впечатлява се както от блендата на гласа й, така и от сценичното й поведение и й пише в Инстаграм с предложение да влезе като вокал в негов трак. Започва активна комуникация с екипа на „Вирджиния Рекърдс“ и няколко имейла по-късно, Ева вече е в студиото, където заедно с Иво Добрев създават вокалната линия и текста на песента. Наричат парчето „Runnin’”, защото разказва за красиво любовно бягство. Звученето му е комбинация между ултра модерен бийт с приятен ориенталски елемент и чувствения вокал на Ева Пармакова.

„Истински впечатлена съм от Hakan. Удивително е как нашата колаборация се роди без дори да сме се срещали в студиото. Особено благодарна съм и на Иво Добрев, който ме усети и ми помогна за мелодията и текста. Обичам това парче и се надявам да е успешно и отвъд България.“, споделя Ева Пармакова.

„Харесах гласа и харизмата на Ева, има нещо различно в нея, супер интернационално и привлекателно.“ казва Hakan Akkus, който става известен с летния хит „I Can’t Be”, достигнал 88 млн. гледания в YouTube и над 8 млн. стрийма в Spotify.

Първите реакции за трака са супер обещаващи не само у нас, но и в Русия, Турция, Румъния, Гърция, Израел и Полша, където то вече е лицензирано. Песента тръгва с анимирано видео, създадено в Австрия.

Промо / Ева Пармакова и Hakan Akkus – Runnin

Гледайте тук новото видео на Ева Пармакова и Hakan Akkus – Runnin!

Музиката на парчето е направена от Hakan Akkus и Иво Добрев.
Аранжиментът е изцяло на Hakan Akkus.
Зад римите стоят Ева Пармакова и Иво Добрев.

Видеоклипът е дело на Иван Краев.

източник:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги. Приемам Виж още

Политика за "бисквитки"