Реклама

Независимо дали сте директен рекламодател, който търси национална чуваемост на своята марка или продукт, или пък регионално базиран рекламодател, който се интересува от спонсорство и/или промоция, или просто се интересувате от условията за реклама, ето няколко причини защо да изберете радиостанциите BG Hit Radio, Radio Sense, Radio HitMix, Radio Balkan и Radio FolkBG.

Силата на Радиото

Радиото е интерактивна медия и има властта да достига до хората в най-различни места – автомобила, кухнята, на работното място, в леглото – така че не е изненадващо, че слушането на радио в България на седмична база достига до 83.3% (15-54г.).

Радиото е „незабавен“ носител, който може да се използва за генериране на моментален отговор.

Радиото е интимно. Слушатели имат принадлежност към радиото и избират любимите си станции, любимите си водещи и любимите си програми. Такъв избор предизвиква силна връзка между слушатели и рекламодатели.

Радиото има огромна възможност да бъдат креативно чрез необичайно и запомнящо се използване на гласове, звукови ефекти и музика. Една от най-големите заблуди на рекламата по радиото е, че тя е ограничена от неспособността си да визуализира. „Театърът на ума“ е много мощен инструмент при разработване на радио реклами.

Радиото увеличава „Дял на ум“. Високата честота на експозиция, която осигурява радио рекламата в сравнение с другите медии, дава възможност за постигане на по-голяма информираност, запомняне и разпознаваемост в съзнанието на целевата аудитория.

Радиото предлага разнообразие на рекламодателя. Освен традиционната спотова реклама, спонсорството и промоциите също могат да бъдат много ефективен начин за рекламодателя да постигне положителна асоциация за техните марки.

Радиото е най-мощната и ценово ефективна медиа. Свържете се още сега с Търговския отдел за да разберете повече за това какво може да направи радиото за Вашия продукт / марка на [email protected].

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги. Приемам Виж още

Политика за "бисквитки"