Промо / Meia – Парче от мен

Гледайте тук новия сингъл на Meia – Парче от мен! Тя е на само на 24 години от морския град Бургас. Занимава се с музика от много малка.

“За мен музиката винаги е била голяма ми старт и слабост едновременно. Зад гърба си вече има няколко авторски парчета. Първата ми самостоятелна песен се казва „Без лимит“ и е дело на Георги Киров – D-Zasta с който работя по почти всеки мой проект до сега. Обичам всякакъв стил музика. Зодиакалният ми знак доста се отразява и в творчеството ми, като една истинска везна винаги обичам да експериментирам в музиката която правя. Авторските ми парчета са R&B и Pop насочени, но определено имам страст към по-бавните и баладични парчета, както и кабаретната музика в стил Молен Руж и Бурлеска”

Младата и амбициозна Мея се самопродуцира, няма компании зад гърба си.

“Със сигурност мога да кажа, че е доста трудно,но не е и невъзможно. За мен всеки издаден проект ми носи много положителни емоции и ми помага да науча повече за себе си като артист. Винаги съм искала да имам по-голямо поле за изява, а защо не и към актьорската сфера“ – споделя още изпълнителката.

Новото й видео “Парче от мен“ се завъртя по музикалната телевизия BG music channel, собсвеност на младия продуцент Денис Касъмов.

Info:Signal.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги. Приемам Виж още

Политика за "бисквитки"