КОГАТО БЯХ НА 20, НЕ ПРАВИХ НИЩО ДОБРЕ

Георги Христов е сред най-обичаните български изпълнители. Той планира голям концерт на 27 април в Зала 1 на НДК, с който ще отбележи юбилея си и ще стартира турнето си из страната.

“Щастлив съм! Чувствам се зареден с енергия, амбициран да продължавам напред да пиша нови песни, да ги изпълнявам, да правя нови концерти” – казва легендарният поп изпълнител.

“Когато бях на 20, не правих нищо добре. Сега пея по-добре, имам натрупан сценичен опит, държа се различно. Не се страхувам да пиша музика и текстове” – обяснява музикантът пред Петя Дикова по БТВ и разказва за опита, натрупан с годините.

“И други неща в личния си живот правя по-добре, даже едно с четири букви. Те знаят само тези, с които ги правя. Аз съм изключително моногамен във връзките си”.

Георги Христов признава, че казва “обичам те” често и е щастлив в личен план: “Аз казвам всеки ден многократно “обичам те” и казвам на хората, които обичам, защото искам да го казвам сега и днеска, искам те да го знаят, утре може да е късно”.

“До мен има човек, който ме прави безкрайно щастлив, който ме зарежда ме и когото обичам” – загатва изпълнителят на “Черно и бяло”.

По думите му води един нормален живот. “Сутрин се събуждам – кафе, домашните задължения обичам първо да ги свърша, след което пия на спокойствие кафето си. В това време включвам сауната, докато тя зарее, тренирам. Половин час – сауна, душ и започва моя ден” – разкрива певецът и допълва: “Иначе има много митове и легенди да мен, които притесняваха преди време близките ми.Сега и те са обръгнали”.

По така актуалната тема за изкуствения интелект и навлизането му в различни сфери от живота, Георги Христов е категоричен: “Днес мнозина се страхуват от изкуствения интелект – лично аз се плаша от естествената простотия”.пише Unison.bg

Добави коментар

Твоят имейл адрес, няма да бъде публиквуан.

Този сайт използва "бисквитки", за да подобри предлаганите услуги. Приемам Виж още

Политика за "бисквитки"